We Live Underground!

 2009.09.08. 10:41

Mint páran biztosan értesültetek róla, kisebb underground szervezkedés áldozatai lettek páran a közelmúltban, ahol több csapat kisebb-nagyobb arányban kiadós alapozás után bevette a Bed Beach white party-t, kollégiumot vagy tetszőleges más lokálokat. Gátlástalan szórakozás, érdekes kádban-alvási megoldások és Emma földön-táncolása osztatlan sikert aratott, őszintén sajnálom, hogy kihagytam, ám próbálok többiről nem nagyon lemaradni.

Sokakban bizonyára felmerül a kérdés, hogy:

„Mi lesz még Gólyagályáig?”, „Mit csinálunk holnap?”, „Mikor lesz már megint buli?”, „Vazzeg, miért nem bulizunk már?”

Azért mert: Ugyan szeretünk mindenkit, lesz buli az év folyamán kidőlésig 1-2-3 heti rendszerességgel, a felmerülő igénytől függően.

DE! Gályával szeretnénk nyitni a sorozatot a Vogue állóhajón, így nem terveztünk hivatalos bulit, persze kisebb megmozdulásoktól nem zárkózunk el, de kérek mindenkit, aki teheti jelenjen meg 17-én, szervező és gólya egyaránt, hogy ismételten együtt, átvehessük gólyatábor történéseit. Film és slideshow valamint elragadó Playboy Energy Drink lányai várnak minden érkezőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ibsnight.blog.hu/api/trackback/id/tr541367861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása