2009 Tábor DVD Powa! :-)

 2009.09.16. 17:47

A várva várt 2009-es gólyatábor összesítő videó-DVD napvilágot látott, szigorúan limited edition. Nem árulunk túlzott zsákbamacskát, a DVD egy rövid intro és egy hosszabb ~15 perces összefoglaló videót tartalmaz, egészen az első napi Déli pályaudvari gyülekezés pillanatától a Keleti pályaudvari érkezésig. Akinek eddig nem lett volna nyilvánvaló, ezért rohangált föl-alá kamerával az a fura srác. 

Igen-igen… totálkómás reggeli fejek, libasoros vonulás, tábor, kaja, pia, szórakozás miegyéb.
 
Természetesen mivel ilyen iszonyúan felelősségtudatosak vagyunk, cenzúra bácsit hagytuk bőszen dolgozni, megjegyezném volt neki mit, de hát ettől tábor a tábor és talán marad még emlékezetesebb… :-) következő példával szemléltetném a DVD praktikus alkalmazását:
 
- Úúúú, ki is volt ez a srác?
- Tudod, amelyik a ball mellemet fogja a DVD videón…
- Ja, az a Pisti, azt hiszem a fehér csapatban volt.
- Tényleg, fel is hívom!
 
Untig nézés esetén további praktikus lehetőségeket nyújt, tökéletes kávésbögre alátétként vagy ajtótámasztóként is használható, vagy odaadod egy leendő IBS-s emberkének, pl annak aki tábor előtt 4 nappal jött rá, hogy csak jövőre érettségizik, gyanítom kétszer nem fogja befigyelni, jövőre már csak jön! :)
 
Fentebb említettem: LIMITED EDITION, ténylegesen azt jelenti, hogy korlátozott számban kapható, elsődlegesen gályán, Szept 17! Mivel nálunk sem nagyon nő kamerás, stúdiós vagy DVD a fán, sajnos kénytelenek vagyunk árulni, próbáltuk az árat leszorítani ahogy lehetett, így jelenleg 800 Ft / DVD áron lesz elérhető amíg a készlet tart. Képek még készülnek! Őket próbáljuk a továbbiakban nem fizetős verzióban publikálni :)
 
Amúgy: VEGYÉTEK MEG MERT CSÓRÓK MARADUNK! :))))

A bejegyzés trackback címe:

https://ibsnight.blog.hu/api/trackback/id/tr801386711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása