Köszöntjük az International Business School új hallgatóit! A sok adminisztratív teendő után engedjétek meg, hogy meginvitáljuk benneteket egy felejthetetlennek ígérkező bulira, ahol újra fergeteges gólyatábor hangulat lesz, és ahol nem csak saját csoporttársaitokkal, de a felsőévesekkel is megismerkedhettek. Illetve elhozhatjátok barátaitokat is, hogy megismerhessék az igazi IBS partyhangulatot.

 

Ami nektek még újdonság, de a „régiek" jól tudják, számos meglepetéssel és Playboy Energy Drink italakciókkal várunk benneteket! Az lemezlejátszók mögött kiváló lemezlovasaink gondoskodnak az est zenei hangulatáról, emellett a Duna közelsége, a budai hegyekre tekintő panoráma csak fokozza a parti színvonalát! Mindezt egy három terasszal rendelkező, 2 emeletes állóhajó garantálja.

Itt a lehetőség, hogy egy fergeteges buli keretében tehessetek szert új kapcsolatokra. Az italok közül aPlayboy Energy Drink, Vodka-Orange, Stella Artois és a Jagermaister rendkívül kedvező áron lesz kapható. Erről a felejthetetlen estéről senki sem maradhat le! Gyertek el és bulizzunk együtt az idei szemeszterben először!

Program:

20.00 Kapunyitás
21.00 Gólyatábor mozi bemutatása
21.30 Nazmina hastáncshow
Party hajnalig

A rendezvényt külsősök is látogathatják a hely befogadóképességéig(!)


Találkozunk szeptember 17-én 20 órakor a Vogue állóhajón! Ne maradj le!

www.ibsnight.hu

Vogue hajó:  1137 Budapest Újpesti Alsórakpart 1.
www.restaurantvogue.hu

Címkék: party ibs gólyagálya

A bejegyzés trackback címe:

https://ibsnight.blog.hu/api/trackback/id/tr881341289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása