Pretty in White

 2009.09.08. 10:29

Ismét visszatérve szerkesztéssel, ezúttal már magyarul! Tanév kezdéshez először is a komplett staff nevében egy nagy kalappal kívánok mindenkinek és persze itt van az a hely ahol kénytelen vagyok megemlíteni, hogy bár nem úgy tűnik az első egy-két hónap, de ténylegesen nem csak buliból áll az iskola, de teszünk róla, hogy szórakozva teljenek hosszas szemesztereitek! Bátorságpróba jelleggel majdnem gátlástalanul szervezzük a bulikat, mindenkit szeretettel várunk. Kinek örömére, kinek bánatára, ide már nem csak IBS hallgatók érkezhetnek, mindez azért van, hogy ne belőletek éljünk és jómagunk akik már nem hallgatók szintén be tudjanak lógni... :)

Örömmel tudatom,

Első állomás:   Gólyagálya Vogue Hajó

Feladat #1:       Pontosan érkezés

Feladat #2:       Hajnalig szórakozás

Feladat #3:       Hajó maradjon a vízen

Eddig túl sokat nem árultunk el gólyatábor kimeneteléről, nem véletlenül! Amiről a legtöbben értesülhettek már, az maga a bátorságpróba eredménye, ami - pergődob - nem más mint a FEHÉR csapat J

 

Gátlástalanságukkal, merészségükkel és nem utolsó sorban kreativitásukkal elnyerték a bátorságpróba győztese címet! Tökös csapat, lányaikat leszámítva, abban csak bízni tudunk, akinek ellenkező tapasztalata lenne nyugodtan jelezze, indítunk róla bulvár-blogot J Idén bevezetett virtussal gratulálunk nekik, vándorkupa került hozzájuk, tehát nincs szó lenyúlásról, következő győztes, egy év múlva megkapja, már csak bízhatunk benne, hogy egy darabban.

Továbbiakban hivatalból említeném, hogy az IBS HÖK szívesen lát új tagokat illetve aki ellenállhatatlan vágyat érez ismételt gólyatáborhoz, ezt megteheti minden év végén, hiszen kellő odaadással és elszántsággal - nem feltétlen a színdarabban bemutatottakra gondolok - bárkiből lehet szervező.

Minden szervezőtárs munkáját köszönjük, reméljük, ismételten egy felejthetetlen tábort zártunk, sőt visszafele meglehetősen szűkösen utazva kicsit jobban kovácsolódtunk… és nem, nem így terveztük, de gólyatábor nem gólyatábor baki és MÁV nélkül :)

B.

A bejegyzés trackback címe:

https://ibsnight.blog.hu/api/trackback/id/tr331367824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása